Vanliga frogår

Hur sorterar man förpackningarna?

Hetis förpackningar är inte endast av återvunnet plast de går även alla att sorteras som plast för återanvändning. Det är önskvärt att man tar bort korken från flaskan och sköljer flaskan före man sätte båda delarna i plastsortering.

 

Varför blir sköljättikan grumlig?

Med tiden kan sköljättikan bli grumlig eller vit. Produktens användbarhet förändras inte utan endast utseendet. Orsaken är okänd men vi set att förvaringstemperaturen kan försnabba och påverka produktens klarhet.

Passar Heti kulörttvätt även till ylle och silke?

https://www.heti.fi/sv/produkter/kulortvatt/

Nej tyvärr passar inte Hetis kulörttvätt för ylle eller silke.

Hur skall man använde Heti badrum?

Man kan använda produkten på två olika sätt. Antingen så att man sprayar badrumstvätt rakt på kaklen / stället man skall tvätta, eller så sprayar man på en fuktig duk och torkar sedan det smutsiga stället. Om man bör använda borste är det att rekommendera att spraya rakt på stället man skall tvätta låta verka i några minuter och sedan borsta med fuktig borste. Detta är bra då man tvättar tex golv.

Är Hetis produkter biologiskt nedbrytbara?

De flesta i Heti produktserien är biologiskt nedbrytbara. Men några undantag finns, allrengöring, kulörttvätt, handdesinfektion och maskintvätt.

 

Är Heti produkterna veganska?

Jo hela Heti serien är vegansk.

Passar Heti produkterna för ytor av sten och aluminium?

När det kommer till sten ytor, speciellt obehandlad natursten rekommenderar vi inte Hetis produkter utan de som fabrikanten rekommenderar.

Till aluminium passar Heti bra. Det finns flera tips med endast ättika och vatten för att få aluminium ytor att glänsa. Så till dessa material går Heti produkterna bra. Vi rekommenderar dock alltid att prova på ett osynligt ställe om man är osäker.

Bör man skölja ytorna efter att ha tvätta dem med Heti?

Nej det behöver man inte. Men om man använder mycket och ofta av färdiga rengöringsmedel kan det vara bra att då och då skölja dem, eller bara torka av med en ren och våt duk.