Usein kysytyt kysymykset

Miten tyhjät pakkaukset kierrätetään?

Kaikki Heti -tuotteiden pakkaukset voi laittaa muovinkeräykseen. Jätteiden loppulajittelua helpottaa, että pyykkietikka ja pyykinpesu pulloissa korkit ja suihkepulloissa triggeri irrotetaan pullosta. Pullot olisi myös hyvä huuhtaista kylmällä vedellä ennen niiden viemistä muovinkeräykseen.

Sopiiko HETI Kirjopesuaine myös villalle ja silkille?

HETI kirjopesuaine ei sovellu villalle eikä silkille. Villa materiaalina ei tykkää entsyymipitoisista pyykinpesuaineista. Sen vuoksi villalla on omat erikoispesuaineet.

Miten HETI Kylpyaineen pesu -suihketta tulisi käyttää?

Tämän tyyppiselle tuotteelle on 2 tapaa käyttää joko suihkuttaa suoraan puhdistettavalle pinnalle ja pyyhkiä pinta puhtaalla liinalla tai suihkuttaa pesuainetta liinalle ja pyyhkiä sillä puhdistettava pinta. Riippuu vähän puhdistettavasta pinnasta ja liasta käyttääkö harjaa vai liinaa. Normaalilikaan riittää suihkaus ja pyyhintä. Tällaiseen päivittäiseen puhdistukseen tuote on tarkoitettukin.

Ovatko HETI – tuotteet biohajoavia?

Tuotteiden kaikki muut komponentit ovat biologisesti hajoavia, mutta hajusteissa osa komponenteista on sellaisia, jotka eivät ole biologisesti hajoavia.

Soveltuuko HETI – pesuaineet kivi- ja alumiinipinnoille?

Kivipinnat erityisesti käsittelemättömät ovat arkoja ja niissä kyllä menisin valmistajan suositusten mukaan. Joillekin luonnonkivipinnoille juuri etikka jättää herkästi tahran. Muutenkin kivipinnoille suositellaan neutraaleja puhdistusaineita, HETI-sarjassa ei ehkä ole ihan siihen soveltuvaa tuotetta. Alumiiniin etikka puolestaan sopii paremmin. Jossain on suositeltu, jopa pelkästä etikasta ja vedestä tekemään alumiinisille puutarhakalusteille kiillotusliuoksen. Yleensä kyllä suosittelen testaamaan näkymättämälle pinnalle pesuaineiden soveltuvuutta, jos on yhtään epäilystä. Aina ei tiedä miten jokin pinta on käsitelty ja sen käsittelyn kesto erilaisille aineille on enemmän arvausta.

Pitääkö puhdistettavat pinnat huuhdella HETI -tuotteiden käytön jälkeen?

Ei tarvitse, mutta jos puhdistettavilla pinnoille käyttää usein ja paljon käyttövalmiita pesuaineita voivat pinnat harmaantua pesuaineen kerrostuessa pinnoille. Tällöin suosittelemme pinnan kirkastamiseksi ajoittain huuhtelemaan pinnat.